4. A ta nutrition tu veilleras

4. Je zorgt voor je voeding

We zijn wat we eten ...

De grote Hippocrates in de 5e eeuw voor Christus verklaarden al "Laat uw voeding uw eerste medicijn zijn ".

Het si è Key pas, fa ç ons te voeden verandering, maar de problemen blijven bestaan ems. Ja, onze voeding bepaalt onze gezondheidstoestand.

Het kan ervoor zorgen dat we in goede gezondheid é of te doden ons, kunnen ze ons eruit te komen van een probleem è chronische mijzelf verslechteren, het maakt ons leven en we liften uw geesten ... En vaak is de conclusie: onze relaties met ons eten zijn ingewikkeld.

Ik vocht lange tijd tegen haar en tegen mij. Vandaag heb ik, dankzij mijn persoonlijke en professionele ervaring op het gebied van voedings- en voedingsonderzoek, het Nutritism- assortiment ontwikkeld .

Ik heb lang gezocht naar een voedingsideaal, ik heb veel producten getest zonder de ideale Shake te vinden, dus besloot ik mijn assortiment te lanceren.

Nutritisme is ontstaan uit dit onderzoek, deze vragen en mijn mislukkingen ... talrijk, product van de perfecte combinatie van smaak en voedingskwaliteiten.

Neem met plezier en lichtheid de leiding over uw gezondheid en ga met ons op avontuur in de voedingsbalans met Nutritism!